Goese Diep

Home | Kopen | Nieuwbouw | Goese Diep

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de uitwerkingen van de definitieve tekeningen voor de nieuwe fases in Goese Diep. Wij zijn erg enthousiast u te kunnen meedelen dat wij in het vierde kwartaal van 2019 u prachtig nieuw aanbod kunnen aanbieden. In deze nieuwe fase bieden wij u diverse woningtypes.

Rij- en hoekwoningen - Verkoop gestart!
12 eigentijdse rij- en hoekwoningen met stijlvolle, typerende gevels. Ze brengen de sfeer van de stad, maar de bewoners zijn – wanneer ze dat willen – zo in het groen of op het water. De woningen zijn er in diverse variaties, maar worden allemaal gekenmerkt door het hoge afwerkingsniveau en huisautomatisering ('SlimWonen'), de ruimte en het licht.

Twee-onder-één-kapwoningen - Verkoop gestart!
20 twee-onder-een-kapwoningen voorzien van royale tuinen met een goede zonligging op het zuiden.

Kadewoningen - start verkoop april 2020
Ruim, licht en een privé steiger, zodat bewoners zo het water op kunnen. De kadewoningen geven 'Goese Diep' een heel eigen karakter. Ze zijn er straks in diverse varianten, zodat ook hier geldt, voor elk wat wils. De kadewoningen zullen zich kenmerken door een hoog afwerkingsniveau en indeling die flexibiliteit in buitengewoon wonen mogelijk maakt.

Appartementen - start verkoop april 2020
De appartementencomplexen in 'Goese Diep' bieden een ruime variatie aan woningtypen, van klein tot groot, met of zonder balkon, in de toren of in de laagbouw. Voor iedere woonwens en ieder budget is er wel een appartement te vinden. De appartementen bieden veel licht en ruimte, een evenwichtige verdeling tussen hoog- en laagbouw, en vanaf je balkon een adembenemend uitzicht geven, maar ook voldoende privacy.

Vrije kavels
Interesse in een vrije kavel of 'n woning in het noordelijke deel? Neem dan contact op met gemeente-makelaar Pieter Wielhouwer via p.wielhouwer@goes.nl of (0113) 249 951. Heb je je interesse eerder al bij hem kenbaar gemaakt? Dan sta je op de lijst van de gemeente Goes. Opnieuw inschrijven is niet meer nodig.

GOESE DIEP
Wil je wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' jouw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven. Wonen aan het water De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woon je op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad. Dynamische omgeving Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water. 'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaar je direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit je op één van de strandjes bij de Oosterschelde. Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken. Een nieuwbouwwijk met karakter De omgeving en de historie bepalen het karakter van de nieuwste wijk van Goes. Al eeuwen is het kanaal de toegangsweg naar Goes via het water. De omgeving van 'Goese Diep' staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Naast deze nijverheid is er ruimte voor ruige natuur zoals bos, begroeide dijken met basaltblokken en akkers vol gewassen en veldbloemen. Zo vormen het buitenleven en de industriële uitstraling het karakter van 'Goese Diep'.

Interesse? Schrijf u dan in op de website www.goesediep.nl

32 woningen gevonden

Whatsapp