Yerseke, Bouwnummer

Woonhuis
Verkocht
Home | Yerseke, Bouwnummer

Omschrijving

Bouw gestart! Wordt u de nieuwe bewoner van Plan Beatrix in Yerseke? De bouw is gestart in juli 2018! Er zijn slechts nog enkele woningen te koop dus wees er snel bij!

Optimaal geïsoleerde en onderhoudsarme woningen, met vloerverwarming, het unieke SlimWonen concept (geautomatiseerde huisbesturing), ideale woonoppervlaktes, parkeren op het tegenover de woningen gelegen, nieuw aan te leggen pleintje, of op eigen terrein, zoals bij de tweekappers. De seniorenwoningen bieden u een woonprogramma op de begane grond.

Beatrix, bijzonder wonen Binnenkort kunt u al wonen in uw nieuwe huis op een mooie locatie, dichtbij het centrum, het (jacht)havengebied en het Nationaal Park Oosterschelde in dit wereldberoemde mosseldorp. Waar ooit de Beatrixschool stond, aan de Tuinstraat/Oude Boogaert in Yerseke, heeft Heijmans Vastgoed een mooi woningbouwplan ontwikkeld.

Yerseke verwierf haar bekendheid door haar mossel- en oestercultuur. Deze bedrijvigheid heeft het dorp en de lokale economie flink laten groeien tot het veelzijdige dorp dat het nu is. Toeristen komen speciaal naar Yerseke voor de oesterputten en het lekkere eten in een van de vele (vis)restaurants.

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Inhoud 
441 m3
Woonopp. 
100 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3

Meer informatie?