Sluis, Klokstraat 13

Appartement
Verhuurd
Home | Sluis, Klokstraat 13

Omschrijving

In het centrum van Sluis biedt Stad & Zeeland NVM Makelaars een maisonnette te huur aan. Het appartement heeft twee verdiepingen en is op een ideale locatie gelegen. Boven de Bomont zijn een achttal appartementen gesitueerd, waarvan dit appartement er één is. Het gehele appartement is goed onderhoud en geheel voorzien van parket- en laminaatvloeren.

Indeling: Middels het gedeelde dakterras(zuidwesten) is de voordeur bereikbaar. Het appartement is gelegen aan het einde van het dakterras, hierdoor zullen de buren uw woning niet passeren. Via de entree komt u in de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de verdieping. Via de hal is de woonkamer met open keuken bereikbaar. De keuken met rechte opstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, dubbele wasbak, koelkast en voldoende kastruimte. In de keuken is tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers, een badkamer en een berging. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchevoorziening, een toilet en een wastafel. In de berging is de Cv-installatie (2005).

Alvorens wij een woning kunnen toewijzen wordt er getoetst of u aan de gestelde toelatingsnorm voldoet. Het bruto maandinkomen van de aanvrager dient minimaal 3,5 keer de kale huurprijs van de woning te bedragen. Aan de hand van een inschrijving kunnen wij nagaan of u voldoet aan deze gestelde inkomensvoorwaarden, vervolgens nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Opmerkingen: - De huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, televisie/internet en gemeentelijke belastingen; - Servicekosten € 60,- per maand; - Dakterras (zuidwesten); - Dubbele beglazing; - Borg van 1x volledige maand huur; - Huurcontract van minimaal 1 jaar; - Per direct beschikbaar.

Huurprijs € 750,- per maand

Vertel anderen over deze woning

€ 750,- per maand
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1970
Inhoud 
262 m3
Woonopp. 
74 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
direct

Meer informatie?

Whatsapp