Kruiningen, Ravenstein 19

Appartement
Verhuurd
Home | Kruiningen, Ravenstein 19

Omschrijving

Wij bieden u dit fraaie appartement zowel te koop als te huur aan.

TIJDELIJKE ACTIE: De kale maandelijkse huurprijs is tijdelijk verlaagd naar EUR 999,00 en geldt tot en met juli 2016!

Het betreft hier een royaal 3-kamer appartement (2011), gelegen op de 2e woonlaag in een gloednieuw en kleinschalig complex in het spraakmakende project 'Veerhaven'. Het prachtige uitzicht op de Westerschelde, vanaf het balkon (zuid) aan de zeezijde, ervaart u in alle seizoenen als een ware belevenis. De woonoppervlakte is ca. 121 m². Het heerlijke balkon, inclusief de loggia aan de landzijde is ruim 14 m². In het souterrain beschikt u over een eigen parkeerplaats en een individuele berging.

Indeling:

Begane grond: Gezamenlijke entree (landzijde) met postkasten en toegang naar de lift en parkeergarage/bergingen.

1e verdieping: L-vormige hal, royale Z-vormige living met toegang (via de loopdeur of de brede schuifwand) naar het balkon aan de zuidzijde, open keuken met L-vormige inrichting en inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en 2 wastafels, toilet, meterkast, zeer ruime berging, C.V.-kast/berging.

Overig: In de ondergelegen kelder bevindt zich de eigen separate berging en parkeerplaats.

Bijzonderheden: Verwarming en warm water via een HR c.v.-combiketel (bouwjaar 2011). Het complex is uiteraard optimaal geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en volledig isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 121 m2. Oplevering op korte termijn mogelijk.

Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van deze woning, dan dient u een huur-aanvraagformulier op te vragen via ons kantoor. Bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier door verhuurder. Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen. Bij sleuteloverdracht betaalt u een waarborgsom van minimaal 1 maand huur en servicekosten (gebaseerd op de normale huurprijs zonder korting) en de huurovereenkomst gaat u aan voor een bepaalde tijd van minimaal 1 jaar.

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Bouwjaar 
2011
Inhoud 
350 m3
Woonopp. 
121 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2

Meer informatie?

Whatsapp