Kruiningen, Ravenstein 14

Appartement
Verhuurd
Home | Kruiningen, Ravenstein 14

Omschrijving

Wij bieden u dit fraaie appartement zowel te koop als te huur aan.

Het betreft een fantastisch 4-kamer appartement (bouwjaar 2011), gelegen op de onderste woonlaag in een gloednieuw en kleinschalig complex in het spraakmakende project 'Veerhaven'. Het prachtige uitzicht op de Westerschelde, vanaf het balkon (zuid) aan de zeezijde, ervaart u in alle seizoenen als een ware belevenis. De woonoppervlakte is maar liefst ca. 163 m². Het heerlijke balkon, inclusief de loggia aan de landzijde is ruim 15 m². In het souterrain beschikt u over een eigen parkeerplaats en een individuele berging.

Indeling:

Begane grond: Gezamenlijke entree (landzijde), gezamenlijke hal met postkasten en toegang naar de lift en parkeergarage/bergingen. Eigen entree, L-vormige hal, zeer royale living (ruim 70 m²) met toegang (via de loopdeur of de brede schuifwand) tot het zonnige balkon aan de zuidzijde, open keuken met L-vormige inrichting en inbouwapparatuur, bijkeuken, 3 riante slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en 2 wastafels, toilet, meterkast, c.v.-kast/berging.

Bijzonderheden: Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel. Het complex is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en volledig isolerende beglazing. Aanvaarding op korte termijn mogelijk. Bijdrage aan de VvE: ca. EUR 190,-- per maand (bij koop). Servicekosten bij huur ca. EUR 101,-- per maand.

Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van deze woning, dan dient u een huur-aanvraagformulier op te vragen via ons kantoor. Bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier door verhuurder. Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen. Bij sleuteloverdracht betaalt u een waarborgsom van minimaal 1 maand huur en servicekosten en de huurovereenkomst gaat u aan voor een bepaalde tijd van minimaal 1 jaar.

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Bouwjaar 
2011
Inhoud 
475 m3
Woonopp. 
163 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3

Meer informatie?

Whatsapp