Goes, Houtkade 312

Woonhuis
Verhuurd
Home | Goes, Houtkade 312

Omschrijving

In april 2019 worden aan de Ketelkade en de Houtkade in de wijk Goese Diep 17 huurwoningen gerealiseerd. De woningen worden gekenmerkt door het hoge afwerkingsniveau, de ruimte en het licht.

Met de stijlvolle, typerende gevels vallen de stadswoningen onmiddelijk op in het Goese Diep. Ze brengen de sfeer van de stad, maar de bewoners zijn - wanneer zij dat willen - zo in het groen of op het water.

Een ruime entreehal geeft toegang tot de woonkamer/keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en is gericht op de straatzijde van de woning. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op uw achtertuin.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers en geniet u in de gehele woning van behaaglijke vloerverwarming. De ruime badkamer wordt compleet opgeleverd met luxe Villeroy & Boch en Grohe sanitair.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping. Hier biedt de woning alle ruimte voor een extra slaapkamer, werkkamer, logeer- of hobbykamer.

De tussenwoningen en de eindwoningen hebben dezelfde indeling. Daarnaast heeft elke woning een berging van circa 6 m2.

Levendige wijk Met Goese Diep woon je midden in een ontspannende omgeving. Naast Goese Diep ligt de Hollandse Hoeve, een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge ligt aan de overzijde van het water. Tevens biedt de omgeving ruimte aan tal van voorzieningen als onderwijs, zorg en leisure. Wonen dicht bij de stad en genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk Goese Diep jouw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen.

Water rondom Goese Diep is omzoomd door water van het Goese Meer, het kanaal en de insteekhaven. Waar prachtig natuurschoon ruimte biedt voor recreatie en waar zee en het vele binnenwater volop gelegenheid bieden om je elke dag van het jaar te vermaken. De ruime aanwezigheid van water geeft een extra dimensie aan het wonen en leven in Goese Diep.

Bijzonderheden: * Riante woonkamer/keuken van ca. 34,5 m2 * 3 ruime slaapkamers van ca.: 6 m2, 11,5 m2, 14,5 m2 * Luxe badkamer met inloopdouche * Ruime zolder of 2e verdieping met verschillende indelingsmogelijkheden * Onderhoudsarm kunststof kozijnen * Vloerverwarming in de gehele woning * Beschikbaar vanaf 2e kwartaa 2019 * U dient bij oplevering zelf nog de tuinaanleg en wand- en vloerafwerking te verzorgen * Huurprijs huurwoningen Goese Diep vanaf 999,- euro per maand

Vertel anderen over deze woning

€ 1.255,- per maand
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2018
Inhoud 
445 m3
Woonopp. 
118 m2
Perceelopp. 
130 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?

Whatsapp