Goes, Houtkade 308

Woonhuis
Verhuurd
Home | Goes, Houtkade 308

Omschrijving

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u een huurwoning aan in de nieuwbouwwijk 'Goese Diep'. Deze mooie tussenwoning van ca. 125 m2 heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een vaste trap naar de 2e verdieping en een tuin met berging van ca. 6m2.

Met de stijlvolle, typerende gevels vallen de stadswoningen onmiddelijk op in het Goese Diep. Ze brengen de sfeer van de stad, maar de bewoners zijn - wanneer zij dat willen - zo in het groen of op het water.

Indeling: Via de entree komt u in de hal met toilet en meterkast.De hal geeft u toegang tot de woonkamer/keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en is gericht op de straatzijde van de woning. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op uw achtertuin.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers en geniet u in de gehele woning van behaaglijke vloerverwarming. De ruime badkamer wordt compleet opgeleverd met luxe Villeroy & Boch en Grohe sanitair.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping. Hier biedt de woning alle ruimte voor een extra slaapkamer, werkkamer, logeer- of hobbykamer.

Bijzonderheden: * Riante woonkamer/keuken van ca. 34,5 m2 * 3 ruime slaapkamers van ca.: 6 m2, 11,5 m2, 14,5 m2 * Luxe badkamer met inloopdouche * Ruime zolder met verschillende indelingsmogelijkheden * Onderhoudsarm kunststof kozijnen * Vloerverwarming in de gehele woning * Beschikbaar per 1 maart 2021 * U dient bij oplevering zelf nog de tuinaanleg en wand- en vloerafwerking te verzorgen

Alvorens wij een woning kunnen toewijzen wordt er getoetst of u aan de gestelde toelatingsnorm voldoet. Het bruto maandinkomen van de aanvrager dient minimaal 3,5 keer de kale huurprijs van de woning te bedragen. Aan de hand van een inschrijving kunnen wij nagaan of u voldoet aan deze gestelde inkomensvoorwaarden, vervolgens nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

In het noorden van Goes is nieuwbouwwijk Goese Diep gerealiseerd. De wijk is gelegen tussen de stad, het water en de natuur. Een unieke leefomgeving met een grote diversiteit aan woningen. Van appartementen tot watervilla’s; jong en oud kan hier heerlijk wonen.

Huurprijs € 1.050,- per maand

Vertel anderen over deze woning

€ 1.050,- per maand
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2019
Inhoud 
447 m3
Woonopp. 
125 m2
Perceelopp. 
124 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
per datum

Meer informatie?

Whatsapp