Goes, Appartement Ketelkade 16 0 - Ong

Appartement
Verhuurd
Home | Goes, Appartement Ketelkade 16 0 - Ong

Omschrijving

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u een huurappartement in het nieuwe appartementen gebouw Ketelkade te Goese Diep. Dit luxe appartement van ca. 66 m2 vestigt zich op de 1e etage, heeft 2 ruime slaapkamers en een inpandige bergruimte die ook vanaf buitenaf bereikbaar is. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon van ca. 5 m2, met fraai uitzicht over de Ketelkade. Het balkon ligt aan de zonnige kant, op het zuiden.

INDELING TYPE C (Bouwnummer 16) Via de entree komt u in de hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de open keuken. Het appartement heeft twee slaapkamers en een badkamer. De keuken is voorzien van: vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast en combimagnetron van het merk Etna. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en radiator en is afgewerkt met antraciet vloertegels (20x20cm) en hoogglans witte wandtegels (20x25cm). De appartementen worden opgeleverd zonder wand- en vloerafwerking.

De inpandige berging is bereikbaar via binnen en buiten. Via de openslaande deuren in de woonkamer is het balkon te bereiken. Het balkon heeft een mooi uitzicht op de Ketelkade. Achter het gebouw is een parkeerhof met voldoende parkeergelegenheid. De 1e tot en met de 3e etage delen gezamenlijk de fietsenstalling op de begane grond.

Het appartementencomplex is op dit moment in aanbouw, de verwachte oplevering / ingangsdatum huur van het appartement is circa juli/augustus 2021.

Kenmerken: - woonoppervlakte ca. 66 m2 - ruim appartement op de 1e etage - balkon op het zuiden - uitzicht op de Ketelkade - inpandige berging van binnen en buiten bereikbaar - 2 slaapkamers - Beschikbaarheid circa juli/augustus 2021

Alvorens wij een woning kunnen toewijzen wordt er getoetst of u aan de gestelde toelatingsnorm voldoet. De verhuurder stelt de volgende voorwaarden: - Het bruto maandinkomen van de aanvrager(s) dient minimaal 3,5 keer de kale huurprijs van de woning te bedragen. - De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar. - De waarborgsom bedraagt 2 maal de kale huurprijs.

Aan de hand van een inschrijving kunnen wij nagaan of u voldoet aan deze gestelde inkomensvoorwaarden.

GOESE DIEP Een nieuwbouwwijk met karakter De omgeving en de historie bepalen het karakter van de nieuwste wijk van Goes. Al eeuwen is het kanaal de toegangsweg naar Goes via het water. De omgeving van 'Goese Diep' staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Naast deze nijverheid is er ruimte voor ruige natuur zoals bos, begroeide dijken met basaltblokken en akkers vol gewassen en veldbloemen. Zo vormen het buitenleven en de industriële uitstraling het karakter van 'Goese Diep'.

Heeft u interesse in dit huurappartement? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stad & Zeeland NVM Makelaars T. 0113-211147 E. info@stadenzeeland.nl

Tijdens onze verhuurgesprekken houden wij rekening met de huidige corona maatregelen.

Vertel anderen over deze woning

€ 850,- per maand
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2020
Inhoud 
226 m3
Woonopp. 
66 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
lift

Meer informatie?

Whatsapp