Home | Nieuws | Overzicht | Wooncafé Goese Diep | 25 oktober a.s.

Wooncafé Goese Diep | 25 oktober a.s.

18-10-2017

Graag nodigen wij u uit om te praten over het nieuwbouwproject Goese Diep. U bent van harte welkom op woensdag 25 oktober tussen 19:00 en 21:00 uur op de ons kantoor aan de Dam 13 te Goes. Tijdens het wooncafé heeft u de gelegenheid alle informatie van de Stadwoningen en Loefzijde te bekijken en kunnen wij u informeren over de beschikbare woningen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zich als geïnteresseerde aan te melden voor de in ontwikkeling zijnde appartementen en kadewoningen.

Tijdens het wooncafé is Agnes Filius van Life & Leisure Finance aanwezig om een quickscan voor u uit te voeren, zodat u direct op de hoogte bent of financiering voor u een mogelijkheid is.

Gezien het te verwachten aantal bezoekers en om zeker te zijn dat wij al uw vragen kunnen beantwoorden, kunt u zich aanmelden via onze website.

Wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen zonder aanmelding. Graag tot ziens op woensdag 25 oktober. (Uiteraard staan we ook op andere dagen voor u klaar!)

Wooncafé Goese Diep
Datum: Woensdag 25 oktober
Tijd: 19:00 - 21.00
Locatie: Dam 13 te Goes, kantoor Stad & Zeeland NVM Makelaars

Deze inhoud delen