Home | Nieuws | Overzicht | Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling!

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling!

07-01-2021

Heeft u verkoopplannen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en om u te adviseren over de waarde van uw woning!

Het verkopen van een woning is spannend en voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Bij de verkoop van uw woning zijn er een hoop zaken die u moet regelen. Er komt van alles op u af. Hoe presenteert u uw woning op de markt? Hoe trekt u de aandacht van potentiële kopers? En wat moet de vraagprijs worden van uw woning?

Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een makelaar die u een goed gevoel geeft en daarnaast het beste totaalpakket biedt om uw woning succesvol te verkopen. U bent bij Stad & Zeeland NVM Makelaars aan het goede adres! Bij ons kunt u rekenen op professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie bij het verkopen van uw woning.

Benieuwd wat uw woning waard is? Om te beginnen start uw verkooptraject met een vrijblijvend verkoopgesprek. Tijdens het gesprek worden de volgende onderwerpen besproken:

1. Wie zijn wij en hoe gaan wij te werk;

2. Waardebepaling van uw woning en advies over de te hanteren vraagprijs;

3. Advies over de te voeren verkoopstrategie;

4. Scherp tarief, kosten en voorwaarden.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling zodat u weet wat uw woning waard is!

Afspraak maken

 

Deze inhoud delen

Whatsapp