Home | Nieuws | Overzicht | We gaan beginnen! Verkoop Appartementen en Kadewoningen Ketelkade Goese Diep

We gaan beginnen! Verkoop Appartementen en Kadewoningen Ketelkade Goese Diep

16-04-2020

We gaan beginnen!

De verkoop van 23 kadewoningen en 37 appartementen op de projectlocatie van Goese Diep gaat binnenkort van start. U heeft echter nu al de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak met één van onze makelaars in te plannen en uw voorkeur aan ons door te geven.

U kunt van maandag 20 tot en met woensdag 29 april a.s. van 08.00 tot 20.00 uur een persoonlijke afspraak inplannen met een van onze makelaars. Na deze afspraak heeft u als een van de eerste de mogelijkheid een reserveringsformulier in te dienen. Daarop kunt u een eerste en indien gewenst een tweede voorkeur aan ons doorgeven.

Heeft u zich nog niet eerder ingeschreven voor het project Goese Diep? Dan vindt u hieronder alvast informatie over het nieuwe beschikbare aanbod. Uiteraard staan onze makelaars u graag telefonisch te woord wanneer u vragen heeft of een persoonlijke afspraak wilt inplannen.

Wij zijn 7 dagen per week uitstekend bereikbaar via:
0113 - 21 11 47 of info@stadenzeeland.nl

Persoonlijke afspraak inplannen

Kadewoningen Ketelkade
De woningen hebben een oppervlakte variërend tussen de 107 en 165 m2 en een vanaf prijs van € €393.000 ,- vrij op naam.

De kadewoningen hebben een zonnig terras met een eigen aanlegsteiger voor een boot. Vanaf je eigen woning vaar je zo richting de Oosterschelde en het historische centrum van Goes. Zo kun je zelfs je dagelijkse boodschappen met de boot doen!

Tevens behoort een extra woonlaag met een mooi zongericht dakterras tot de mogelijkheden.

Appartementen Ketelkade
De appartementen hebben een oppervlakte variërend tussen de 66 en 77 m2 en zijn er vanaf €210.000,- vrij op naam.

In Goese Diep ervaar je het beste van twee werelden: je woont omgeven door het water en het groen, maar toch vlakbij Goes met al haar stadse faciliteiten.

Kom gerust langs, uw veiligheid staat bij ons voorop!

Tijdens uw persoonlijke afspraak houden wij ons uiteraard aan de geldende corona maatregelen en volgen wij, voor uw en onze veiligheid, de voorschriften van het RIVM nauwkeurig op.

Persoonlijke afspraak inplannen

 

Deze inhoud delen

Whatsapp