Home | Nieuws | Overzicht | Verkoop gestart! | 11 appartementen Ketelhaven Goese Diep

Verkoop gestart! | 11 appartementen Ketelhaven Goese Diep

19-02-2021

Het startsein is gegeven voor de verkoop van de 11 appartementen Ketelhaven in het prachtige Goese Diep. Deze luxe en ruime opgezette appartementen kijken uit over het water en hebben een woonoppervlakte die varieert van 96 tot 116 m2.

Wanneer u interesse heeft in één van de 11 appartementen dan kunt u dit vanaf vandaag aan ons kenbaar maken. Meldt u aan via onze website en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze makelaars.

U kunt een afspraak inplannen (op kantoor, via videocall of telefonisch) van maandag 22 februari 2021 tot en met donderdag 4 maart a.s. van 09.00 tot 20.00 uur. Na deze afspraak heeft u de mogelijkheid een vrijblijvend reserveringsformulier in te vullen. Daarop kunt u een eerste en indien gewenst een tweede en derde voorkeur aan ons doorgeven.

Mocht u op voorhand nog vragen hebben dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken via 0113 - 21 11 47 of info@stadenzeeland.nl. Wij zijn u graag van dienst

Afspraak maken

 

- 11 luxe en ruime appartementen
- Balkons op het zuiden
- Schitterend uitzicht over het water
- Woonopp. van 96 tot 116 m2
- Prijzen vanaf € 385.000,- v.o.n.

Brochure    Prijslijst

 

Kom gerust langs, uw veiligheid staat voorop bij ons!
Tijdens uw persoonlijke afspraak houden wij ons uiteraard aan de geldende corona maatregelen en volgen wij, voor uw en onze veiligheid, de voorschriften van het RIVM nauwkeurig op.

Afspraak maken

Deze inhoud delen

Whatsapp