Home | Nieuws | Overzicht | Update: Residence Goese Diep | Goes

Update: Residence Goese Diep | Goes

24-06-2019

De zomer is officieel begonnen. Wellicht gaat u lekker even genieten in het buitenland en/of nadenken over een verhuizing naar deze unieke locatie met prachtige royale appartementen. Residence Goese Diep biedt u de mogelijkheid om ook in Nederland optimaal te genieten in de zon op een ruim balkon of dakterras.

Graag geven wij u een update over Residence Goese Diep te Goes. Wij vertellen u graag hoe het gaat met de verkoop, wat de kopers zo enthousiast maakte en tonen we u een prachtig 360 graden beeld van het plan. Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Onze makelaars staan voor u klaar, u kunt ons bellen op 0113 - 21 11 47.

Stand van zaken verkoop
Wat ontzettend leuk om te zien dat Residence Goese Diep zo in de smaak valt. Eerst waren het de positieve reacties die we kregen en nu zien we het enthousiasme terug in de snelheid waarmee de verkoop loopt. De helft van de appartementen staat onder optie en diverse kopers hebben hun handtekening al onder de koopovereenkomst gezet. Zijn er dan geen appartementen meer beschikbaar? Zeker wel. Er zijn nog een aantal schitterende types te koop. De makelaar vertelt u hier graag meer over.

Zij gingen u voor
Meneer en mevrouw Staal kochten een appartement in Residence Goese Diep. Met plezier vertellen ze wat hun zo enthousiast maakte.

“We vinden de locatie aan het water gewoon prachtig. Straks kunnen we heerlijk genieten op het balkon met uitzicht op de voorbijvarende boten in het havenkanaal. Ook de ruimte van het appartement voldoet volledig aan onze wensen. Dat de oplevering nog even op zich laten wachten, vinden we helemaal niet erg. De voorpret is minstens zo leuk. Daarbij kunnen we op ons gemak gaan kijken voor de inrichting en nog even wennen aan het maken van de overstap naar een appartement. Naast de omgeving vinden we ook ligging goed. We zijn snel in de stad en in het centrum. Er is geen drukke weg of een spoor waarvoor je moet wachten. Dit was bij ons huis aan de Buys Ballotstraat wel anders.”

Beleef de locatie
Dat Residence Goese Diep op een heel bijzonder plekje wordt gerealiseerd, is u waarschijnlijk al duidelijk. Maar hoe zal het wonen hier nou zijn? En wat ziet u als u op uw balkon staat? Wij maakten een 360 graden beeld dat dit perfect laat zien.

Ook als u vragen heeft, is er in de vakantieperiode altijd iemand van ons team beschikbaar om u te woord te staan. Bel met Stad & Zeeland NVM Makelaars op nummer 0113 - 21 11 47. Voor nu wensen we u een heel fijne zomer met veel zonnige dagen.

Meer informatie Residence Goese Diep

Deze inhoud delen

Whatsapp