Home | Nieuws | Overzicht | Start verkoop Residence Goese Diep 10 & 11 mei a.s.

Start verkoop Residence Goese Diep 10 & 11 mei a.s.

19-04-2019

Met gepaste trots kunnen wij u meedelen dat de datum voor de start verkoop bekend is! Op vrijdag 10 & zaterdag 11 mei a.s. is het zover: het officiële start verkoopweekend van de appartementen en penthouses in Residence Goese Diep!

Deze dagen informeren wij u graag aanvullend over het plan en heeft u een eerste mogelijkheid om u in te schrijven voor een specifiek appartement. Mis dit dus niet!

Wij nodigen u van harte uit op vrijdag 10 & zaterdag 11 mei. Het complete team Residence Goese Diep staat voor u klaar! U bent beide dagen van harte welkom tussen 11.00 – 16.00 uur.

Komt u ook? Wij maken graag een tijdsafspraak met u! U kunt u aanmelden via deze link

De appartementsgebouwen verrijzen op een unieke locatie in het Goese Diep waar u vanuit elk appartement een adembenemend uitzicht heeft over het Zeeuwse landschap, het havenkanaal en het Goese Meer. Wilt u omgeven zijn door de rust en ruimte, maar wonen nabij de stad? Dan is Residence Goese Diep de ideale thuishaven voor u!

Tijdens de start verkoop overhandigen wij u graag de brochure inclusief alle overige beschikbare documentatie waaronder technische informatie en uiteraard de prijslijst.

Heeft u vragen over; de appartementen, financiële mogelijkheden, mogelijkheden omtrent de keuken, badkamer en sanitair, de warmtepomp, de (toekomstige) bouw of de voorkeurs-/reserveringsprocedure? Tijdens de start verkoop informeren wij u graag samen met de aanwezige specialisten:
- Ontwikkelaar AM
- Aannemer Bouwgroep Peters
- Architect van Conix RDBM (enkel op vrijdag aanwezig)
- Notariaat De Zeeuwse Alliantie(enkel op vrijdag aanwezig)
- Financieel adviseur Life & Leisure Finance
- Adviseur showroom Raab Karcher
- Installateur ITN
- En uiteraard de makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars

Wij zullen al uw vragen beantwoorden onder het genot van een kopje koffie!


Deze inhoud delen

Whatsapp