Home | Nieuws | Overzicht | Start verkoop 3e Fase Kadewoningen Goese Diep!

Start verkoop 3e Fase Kadewoningen Goese Diep!

16-11-2021

Nu de woningen binnen de 1e en 2e Fase Kadewoningen succesvol verkocht zijn, wordt binnenkort gestart met de verkoop van de 3e en laatste Fase. En zeg nu zelf, wie droomt nu niet van een woning aan het water met ruimte voor een boot tot wel 9 meter?

Deze unieke woningen worden gekenmerkt door de individuele gevels met een fraaie detaillering en hebben een fantastische waterbeleving. De 3e Fase Kadewoningen voorziet in 21 Kadewoningen variërend in 4 types. U heeft de keuze uit twee basistypes van 6,40 en 7,40 breed. Deze types verschillen onderling ook door de extra woonlaag met ruimte voor een royaal dakterras.

Wooncafés Stad & Zeeland NVM Makelaars
Op woensdag 24 november a.s. om 16.00 uur wordt alle informatie van de 3e Fase Kadewoningen vrijgegeven op de website van Goese Diep. Stad & Zeeland NVM Makelaars organiseert daaropvolgend op vrijdag 26 en zaterdag 27 november a.s. en woensdag 1 en donderdag 2 december a.s. het inmiddels bekende Wooncafé.

In uw gedachten al aan het genieten van uw eigen Kadewoning?
Meld u zich vandaag alvast aan voor één van de Wooncafés of geef uw interesse voor één van de laatste Kadewoningen door. Tijdens het Wooncafé geven wij u een zo compleet mogelijk beeld van de Kadewoningen en de inschrijvingsprocedure.

Uiteraard krijgt u de beschikbare verkoopdocumentatie mee naar huis. Daarnaast heeft u meteen de mogelijkheid vrijblijvend een quickscan uit te voeren zodat uw financiële mogelijkheden duidelijk in kaart worden gebracht. Onder het genot van een kopje koffie of thee heeft u alle gelegenheid om uw woonvragen te stellen aan onze makelaars. Wij ontmoeten u graag!

AANMELDEN WOONCAFE

Deze inhoud delen

Whatsapp