Home | Nieuws | Overzicht | Start bouw Residence Goese Diep afgekondigd!

Start bouw Residence Goese Diep afgekondigd!

20-11-2019

Erg enthousiast zijn wij over het bericht dat de bouw van de 36 appartementen en penthouses Residence Goese Diep al zo snel na de aanvang van de verkoop van start gaat in april 2020. De verwachte oplevering van de appartementen zal in het najaar van 2021 plaatsvinden.

Bouwvoorbereiding
Residence Goese Diep zit bijna op 70% verkochte appartementen en dit is door het projectteam als voldoende beoordeeld voor de bouwbeslissing. Op dit moment is Bouwgroep Peters b.v. volop bezig met de bouwvoorbereidingswerkzaamheden om begin april 2020 met de bouw te starten. Ook zijn de gesprekken met de kopersbegeleiding en de showroom van Raab Karcher in volle gang zodat tijdig de wensen van de kopers kunnen worden verwerkt.

Daarnaast worden op dit moment alle documenten voorbereid door de projectnotaris zodat de eerste kopers vanaf begin december bij de notaris zitten voor het notarieel transport.

Nog enkele appartementen beschikbaar!
Twijfelt u nog over bijvoorbeeld de stap naar een appartement? Wij helpen u graag op weg. Wij informeren u graag over het project en als u er op tijd bij bent heeft u evenals de huidige kopers de gelegenheid om het kopersbegeleiding traject te doorlopen! Twijfel niet te lang en informeer vrijblijvend!

Bekijk het beschikbare aanbod

Omgevingsvergunning en stikstof
De omgevingsvergunning voor het project is door de gemeente Goes afgegeven. Er zijn geen bezwaren binnengekomen en de vergunning is daarmee onherroepelijk geworden. Er is daarnaast een onderzoek naar stikstof depositie uitgevoerd, uit dit onderzoek blijkt dat er geen stikstof gevolgen zijn en hiervoor geen aanvullende vergunning noodzakelijk is. Er is daarom geen belemmering meer om te gaan starten met de bouw.

Wooncafé Residence Goese Diep 12 december a.s.!
Stad & Zeeland NVM Makelaars organiseert het Residence Goese Diep wooncafé op donderdag 12 december a.s. tussen 18:00 en 21:00 uur. U bent van harte welkom bij ons op kantoor aan Dam 13 te Goes voor alle informatie over dit fraaie nieuwbouwproject. De koffie staat klaar!

Kom langs tijdens het wooncafé voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u er zeker van zijn dat we al uw vragen kunnen beantwoorden dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via onderstaande link. Maar gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook!

Aanmelden Wooncafé

Deze inhoud delen

Whatsapp