Home | Nieuws | Overzicht | NVM Open Huizen Dag 5 oktober a.s.

NVM Open Huizen Dag 5 oktober a.s.

01-10-2019

Op zoek naar een woning? Doe dan mee aan de NVM Open Huizen Dag. Op zaterdag 5 oktober kun je vrijblijvend meerdere huizen bezichtigen. Makkelijk en gezellig, en wie weet vind je zo je droomhuis. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

Het is op 5 oktober alweer de 23e editie van de NVM Open Huizen Dag. Het blijft een groot succes, niet alleen door de vele verkopers die hun woning openstellen voor bezichtiging, maar ook omdat de deelnemers – verkopers en zoekende kopers – sneller tot een transactie komen.

Dit jaar openen weer duizenden woningen tussen 11.00 en 15.00 uur hun deuren. Op onze website en op Funda kun je vinden welke huizen deelnemen. Vervolgens kun je een route uitstippelen en op een laagdrempelige manier meerdere huizen op één dag bezichtigen. Je kunt de sfeer opsnuiven en de buurt verkennen.
Maak er een leuk dagje van! Huizen bekijken, kopje koffie halen, praatje met de bewoners, ergens anders kijken, inspiratie opdoen; laat je verrassen!

Bekijk onze deelnemende woningen


Ga jij goed voorbereid op pad?
Zet bovendien je wensen op een rij: waar moet je droomhuis aan voldoen?  Zorg dat je goed voorbereid op pad gaat.
Ga indien mogelijk in ieder geval met twee personen langs de woning(en). De één kan dan gericht vragen stellen en de ander kan een aantal zaken opschrijven en/of eventueel foto's maken. Twee zien meer dan één!
Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij voor jou een bezichtigingsverslag opgemaakt!

Download het bezichtigingsverslag


Help!? Ik heb mijn droomhuis gevonden!

Jouw droomhuis gevonden? Met onze expertise zorgen wij dat jouw droomhuis ook werkelijk jouw ''thuis'' wordt!
Uiteraard hoop je dat je in dat fijne huis op die goede stek kunt gaan wonen, maar hoe bereik je dat? Je twijfelt nog over een aantal zaken van de woning, wanneer breng je een bod uit, hoe hoog is dat bod, welke voorwaarden helpen mij en welke juridische aspecten komen er bij de aankoop kijken?

Als toonaangevende makelaar in Goes adviseren en begeleiden wij jou graag tijdens het gehele aankooptraject. Met onze vakkundige makelaarshulp zorgen wij voor een goed resultaat ten aanzien van de aankoopprijs en de voorwaarden. Informeer vrijblijvend!

Meer informatie aankoopbegeleiding


Succes tijdens de NVM Open Huizen Dag 5 oktober a.s!

Deze inhoud delen

Whatsapp