Home | Nieuws | Overzicht | Fietsen voor het goede doel!

Fietsen voor het goede doel!

16-09-2019

Zondag 17 september 2019 hebben Anne-Marie, Niels, Jacco en Lennart samen met een enthousiaste groep van 30 man 109 km gefietst voor de Ride for the Roses! Wat een geweldige prestatie!

Na de succesvolle edities van de Ride in 2008 en in 2014 werd de landelijke Ride for The Roses 2019 opnieuw georganiseerd in Goes. Ruim 7.000 deelnemers hebben ruim 850.000 euro opgebracht voor KWF Kankerbestrijding.

Met een heerlijke nazomerse dag en veel gezelligheid kunnen we spreken van een prachtige dag. Veel publiek stond langs de kant om alle deelnemers en onze toppers aan te moedigen bij deze mooie route over onder andere de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering.

Anderszijds was het ook een dag vol emotie, waar veel mensen helaas een verhaal hebben over deze vreselijke ziekte in de familie of vriendenkring.

Met het geweldige bedrag dat is opgehaald kan een significante versnelling in onderzoek worden gerealiseerd tegen kanker. Wij zijn daarom iedereen die heeft bijgedragen met een donatie en/of als vrijwilliger ontzettend dankbaar. Dankjewel!

Deze inhoud delen

Whatsapp