Home | Nieuws | Overzicht | Bouw Residence Goese Diep gestart!

Bouw Residence Goese Diep gestart!

07-04-2020

Wij zijn verheugd u te berichten dat Bouwgroep Peters is begonnen met het inrichten van het bouwterrein van de appartementen en penthouses Residence Goese Diep te Goes! Vanaf aankomende week wordt de bouwput uitgegraven, op dat moment gaat de bouw officieel van start. U kunt de bouwvorderingen uiteraard volgen op de locatie en wij posten regelmatig updates op Facebook en Instagram! De appartementsgebouwen verrijzen op een unieke locatie aan het Havenkanaal en het Goese Meer.

Het project Residence Goese Diep is afgelopen voorjaar in verkoop gegaan en we zijn enthousiast dat we dit nieuws nu al met u kunnen delen! Door de succesvolle verkoop is inmiddels kenbaar gemaakt aan de huidige kopers dat de bouw is gestart. Ondanks de succesvolle verkoop zijn er nog een aantal appartementen beschikbaar.

Twijfelt u nog over bijvoorbeeld de aankoop van een (nieuwbouw) appartement? Onze makelaars overtuigen u graag van de vele voordelen. Informeer vrijblijvend via 0113 - 21 11 47 of info@stadenzeeland.nl

AFSPRAAK MAKEN

Deze inhoud delen

Whatsapp