Home | Nieuws | Overzicht | Agenda Stad & Zeeland en A-Leisure

Agenda Stad & Zeeland en A-Leisure

25-09-2019

De aankomende periode staan er een aantal leuke events op de planning waar wij als Team Stad & Zeeland en A-Leisure bij aanwezig zijn. Zien wij u bij één van de events?

26 september - Wooncafé Residence Goese Diep
Bent u toe aan een nieuwe, onderhoudsarme en energiezuinige woning? Zoekt u een woonplek die rust, ruimte, groen en water combineert met prettig en comfortabel wonen? Dan woont u misschien wel binnenkort in één van de unieke appartementen en penthouses Residence Goese Diep te Goes.

Wij nodigen u graag uit voor het Wooncafé op donderdag 26 september a.s. U bent deze dag van harte welkom tussen 18.00 - 21.00 uur voor vrijblijvende informatie over de appartementen en penthouses Residence Goese Diep bij ons op kantoor aan de Dam 13 te Goes!
Klik hier voor meer informatie over het Wooncafé

3 oktober - Woonevent starters Gemeente Goes
Wij zijn 3 oktober van 16.00 - 20.00 uur aanwezig tijdens het event in het Stadhuis op de Grote Markt te Goes van om starters te informeren over de eerste stappen op de woningmarkt, waar wij starters tevens laten zien wat onze dienstverlening voor hen kan betekenen en teasen wij ons nieuwste (nieuwbouw)aanbod!
Tijdens het woonevent zijn er daarnaast verschillende organisaties zoals hypotheekadviseurs, RWS partner in wonen, de gemeente en meer die je alles kunnen vertellen over hypotheken, huren en andere vragen.

Op dit moment is het als starters erg lastig op de woningmarkt. Wij helpen u graag tijdens het Woonevent en daarna op weg om uw droomwoning te realiseren!

3 oktober - Kopersavond Residence Goese Diep
De verkoop van de 36 appartementen en penthouses Residence Goese Diep verloopt voorspoedig! Er is reeds 50% verkocht en op donderdag 3 oktober a.s. organiseert Raab Karcher samen met AM Zeeland en Bouwgroep Peeters de kopersbijeenkomst voor alle kopers van een appartement of penthouse in het nieuwbouwproject Residence Goese Diep. De kopers zijn vanaf 19.00 uur welkom bij Raab Karcher te Middelburg voor een kennismaking met het projectteam, de toekomstige buren, alvast de showroom te bekijken, informatie over het kopersbegeleidingstraject en uitleg over de warmtepomp.

Ook benieuwd naar de de nieuwbouwappartementen Residence Goese Diep? Informeer vrijblijvend!

4, 5 en 6 oktober - Second Home Beurs
Droom je van een eigen vakantiehuis? Op de Second Home Beurs ontdek je hoe ook jij deze droom kunt laten uitkomen. Laat je informeren door de vele aanwezige deskundigen die tijdens de seminars met persoonlijk advies graag helpen. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs jouw eerste stap naar een tweede huis? Samen met onze collega's van Center Parcs Vastgoed staan wij met een stand op de beurs in Utrecht om u te informeren over onze recreatiewoningen voor eigen bewoning, investering of een combinatie van beide

 

5 oktober - NVM Open Huizen Dag
Zaterdag 5 oktober a.s. is de landelijke NVM Open Huizen Dag. Tussen 11.00 - 15.00 uur staan de woningeigenaren voor u klaar om u rond te leiden en alles te vertellen over hun woning. U kunt deze dag zonder afspraak langs bij de deelnemende woningen om een kijkje te nemen. Een uitgelezen kans om u laagdrempelig te oriënteren op de woningmarkt en/of uw nieuwe droomwoning te vinden!
Informeer vrijblijvend naar onze deelnemende woningen!

25 en 26 oktober - Verkoopdagen Center Parcs de Eemhof
Dit prachtige 5 birdie paradepaardje van Center Parcs zal een grootschalige modernisering ondergaan. Vanaf december 2019 worden de cottages, de centrale faciliteiten alsmede de overige voorzieningen van het park naar een hoger niveau getild.

Laat u vrijblijvend informeren en neem een kijkje bij de modelwoningen tijdens de verkoop- en informatiedagen Center Parcs de Eemhof op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober a.s.! Deze dagen zijn al onze specialisten aanwezig op het park. Wij staan graag voor u klaar!

5, 6 en 7 november - Contacta
Contacta is een netwerkevent en zakelijke platform. Naast het magazine, de online nieuwsvoorziening is het netwerkevent op 5, 6 en 7 november 2019 het middelpunt. Tijdens Contacta.nl komen bedrijven uit Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen en uit diverse sectoren samen. Met ruim 350 standhouders en 24.000 bezoekers, is Contacta hét jaarlijkse, zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

Wij zijn aanwezig met een stand voor Team Stad & Zeeland en A-Leisure en Center Parcs Vastgoed. We nemen voor de 2e keer deel aan Contacta en kijken hier erg naar uit. Met onze deelname laten we de samenwerking zien tussen 3 gerenommeerde en betrouwbare merken. Het hoofddoel van deelname is het vergroten van onze naamsbekendheid in de regio. Wij laten u graag onze unieke combinatie van van regulier en recreatief vastgoed zien.

U vindt ons op het BKC plein, wij ontmoeten u graag!

22 en 23 november - Verkoopdagen Center Parcs de Eemhof
Dit prachtige 5 birdie paradepaardje van Center Parcs zal een grootschalige modernisering ondergaan. Vanaf december 2019 worden de cottages, de centrale faciliteiten alsmede de overige voorzieningen van het park naar een hoger niveau getild.

Laat u vrijblijvend informeren en neem een kijkje bij de modelwoningen tijdens de verkoop- en informatiedagen Center Parcs de Eemhof op vrijdag 22 en zaterdag 23 november a.s.! Deze dagen zijn al onze specialisten aanwezig op het park. Wij staan graag voor u klaar!

 

Wilt u graag meer informatie over één van de events of heeft u een andere vraag?

Bel gerust via 0113 - 21 11 47 of mail via info@stadenzeeland.nl

Deze inhoud delen

Whatsapp