Verkoopbegeleiding

Home | Dienstverlening | Verkoopbegeleiding

Heeft u verkoopplannen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en om u te adviseren over de waarde van uw woning!

Het verkopen van een woning is spannend en voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Bij de verkoop van uw woning zijn er een hoop zaken die u moet regelen. Het maken van een keuze voor de juiste makelaar is niet gemakkelijk.
Het is belangrijk dat u kiest voor een makelaar die u een goed gevoel geeft en daarnaast het beste totaalpakket biedt om uw woning succesvol te verkopen. U bent bij Stad & Zeeland NVM Makelaars aan het goede adres!

In onze verkoopbrochure leggen wij u graag ons succesplan uit voor een succesvolle verkoop!

Download de verkoopbrochure Stad & Zeeland NVM Makelaars


Er komt vanalles op u af. Hoe presenteert u uw woning op de markt? Hoe trekt u de aandacht van potentiële kopers? En wat moet de vraagprijs worden van uw woning? Bij ons kunt u rekenen op professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie bij het verkopen van uw woning.
Benieuwd wat uw woning waard is? Om te beginnen start uw verkooptraject met een vrijblijvend verkoopgesprek. Tijdens het gesprek worden de volgende onderwerpen besproken:

1. Wie zijn wij en hoe gaan wij te werk;

2. Waardebepaling van uw woning en advies over de te hanteren vraagprijs;

3. Advies over de te voeren verkoopstrategie;

4. Scherp tarief, kosten en voorwaarden.

 

Mogen wij uw woning verkopen?

Neem dan contact met ons op via 0113 21 11 47 of info@stadenzeeland.nl of klik op de onderstaande knop. 

Deze inhoud delen

Beoordelingen

Whatsapp