Verkoopbegeleiding

Home | Dienstverlening | Verkoopbegeleiding

Heeft u verkoopplannen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kenningsmakingsgesprek en om te adviseren wat u woning waard is!

Een woning verkopen is niet iets dat u regelematig doet. Bij de verkoop van uw woning zijn er een hoop zaken die u moet regelen. Het maken van een keuze voor de juiste makelaar is niet gemakkelijk.
Het is belangrijk dat u kiest voor de makelaar die u een goed gevoel geeft en daarnaast het beste totaalpakket biedt om uw woning succesvol te verkopen. Dan bent u bij Stad & Zeeland NVM Makelaars aan het goede adres!

In onze verkooppbrochure leggen wij u graag ons succesplan uit voor een succesvolle verkoop!

Download verkoopbrochure Stad & Zeeland NVM Makelaars


Er komt vanalles op u af. Hoe presenteert u uw woning op de markt? Hoe trekt u de aandacth van potentiële kopers? En wat moet de vraagprijs worden van uw woning? Bij ons kunt u rekenen op professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie bij het verkopen van uw woning.
Benieuwd wat u woning waard is? Om te beginnen start u verkooptraject met een vrijblijvend verkoopgesprek. Tijdens het gesprek zullen er een aantal onderwerpen worden besproken:

1. Wie zijn wij en hoe gaan wij te werk.

2. Waardebepaling van uw woning en advies over te hanteren vraaprijs.

3. Advisering over te voeren verkoopstrategie en mogelijkheden dienstverlening Stad & Zeeland NVM Makelaars.

4. Scherp tarief, kosten en voorwaarden.

 

Mogen wij uw woning verkopen?

Neem dan contact met ons op via 0113 21 11 47 of info@stadenzeeland.nl of klik op de onderstaande knop. 

Deze inhoud delen

Whatsapp