Taxatie van uw woning

Home | Dienstverlening | Taxatie van uw woning

Kwaliteit

U wilt er op vertrouwen dat de waarde van uw woning correct is.
Wij verzorgen tegen marktconforme tarieven graag een taxatie voor u. Een taxatie is een onafhankelijk waardeoordeel. Dit waardeoordeel dient objectief en deskundig te worden uitgevoerd. Mogelijke doelen van een taxatie zijn: aanvragen hypotheek; waardebepaling bij boedelscheiding; waardebepaling voor fiscale doeleinden etc.

Onze taxateurs zijn aangesloten bij VastgoedCert; een platform dat zich bezighoudt met het certificeren en registreren van de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken. Wat het doel van de taxatie ook is, u bent ervan verzekerd dat onze rapporten kwaliteit waarborgen en voldoen aan de meest recent gestelde eisen. Ook voldoen onze taxatierapporten aan de eisen zoals gesteld door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en kunt u voor een gevalideerd rapport (NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)/ iValidatie) bij ons terecht.

Procedure taxaties

U kunt uw taxatieopdracht telefonisch doorgeven (0113-211147) of via mail (info@stadenzeeland.nl) of via contactformulier onderaan de pagina.
Na ontvangst van uw opdracht wordt de taxatie ingepland. Normaliter kunnen wij de opname binnen 2 werkdagen inplannen.
Bij de taxatie wordt rekening gehouden met de volgende factoren: marktsituatie, staat van onderhoud, constructie bouwkundig, indeling, oppervlakte, materiaalgebruik, ligging en omgeving,
Het rapport wordt uitgewerkt. Binnen 7 werkdagen na de opname ontvangt u per mail het taxatierapport.
De getaxeerde waardes zijn een belangrijk onderdeel van het rapport maar ook hechten wij veel waarde aan de over het belangrijkste element van het rapport zijn, hechten wij ook veel waarde aan de overige inhoud van het rapport. U kunt een gedegen en uitgebreide beschrijving van de juridische en technische eigenschappen van de woning verwachten.
Als u vragen heeft over de taxatie, bel dan gerust even met ons kantoor. Wij zijn graag bereid een toelichting op de inhoud te geven.
Stad & Zeeland NVM makelaars is lid van het NRVT. Het rapport wat wij gebruiken is het "Taxatierapport woonruimte versie: juli 2021”. Dit is het laatste model wat is vastgesteld door de brancheorganisaties. Het belangrijkste van dit rapport is dat het door elke geldverstrekker geaccepteerd wordt.

Deze inhoud delen

Whatsapp