Wemeldinge, 't Scheld 26

Appartement
Verkocht
Home | Wemeldinge, 't Scheld 26

Omschrijving

Aan de Oosterschelde biedt Stad & Zeeland NVM Makelaars een luxe appartement aan op de eerste verdieping. Het appartement kan volledig naar uw smaak worden ingericht en wordt zonder keuken en sanitair geleverd. Vanuit het appartement heeft u een uitmuntend uitzicht over de Oosterschelde.

Het is bijzonder dat de gebouwen van ‘Residence Weumelinghe’ zo dicht op de zeedijk mochten worden gebouwd. U kunt iedere dag weer genieten van een heel palet aan kleuren: het groen van het gras, geel van het strand, blauw van de zee en wit van de wolken. Zoveel rust en ruimte, hier kunt u één zijn met de natuur.

Wemeldinge ligt centraal in Zeeland, met de auto bent u binnen 10 minuten in het bruisende Goes met haar vele voorzieningen. In een half uur bereikt u al monumentaal Middelburg of maritiem Vlissingen en de wereldsteden Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar.

Indeling Appartement:

Via de begane grond betreedt u het appartementengebouw en komt u binnen in het portaal. Met de trap of de lift komt u aan op de eerste verdieping.

U komt het appartement binnen in de ruime hal met meterkast en separaat toilet. Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer met open keuken. De woonkamer is maar liefst 65 m2 groot en heeft een prachtig uitzicht op de Schelde en het strandje van Wemeldinge. Het appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer en een bijkeuken met witgoedaansluitringen, Cv-ketel en de WTW-installatie. De ruimtes (met uitzondering van de woonkamer/ open keuken) worden verwarmd door middel van plaatradiatoren. In de woonkamer/open keuken wordt vloerverwarming als hoofdverwarming voorzien.

De aluminium pui, met ramen dien van vloer tot plafond reuken, kan als een harmonica weg worden geschoven. Hierdoor is de beleving fantastisch! Om te genieten van het uitzicht, de zon en de buitenlucht is er een zeer ruim zonneterras. Daarnaast is aan de achterzijde nog een balkon zuidwesten van ca. 18 m2.

U beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage evenals een separate berging. Met de auto rijdt u zo de parkeergarage in om vervolgens met de lift of trap naar de voordeur van uw appartement te worden gebracht.

Appartement: mag zowel permanent als recreatief worden bewoond.

Vereniging van eigenaren: circa € 215,00 per maand

Interesse?

Bij dit appartement ontbreekt het u werkelijk aan niets! Uiteraard wilt u deze rust en ruimte zelf ervaren, wij nodigen u bij deze dan ook van harte uit om een keer te komen kijken. De makelaar leidt u graag rond in dit uitstekend afgewerkte appartement!

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 479.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2011
Inhoud 
400 m3
Woonopp. 
122 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Voorzieningen 
mechanische ventilatie
tv kabel
schuifpui
lift

Meer informatie?

Whatsapp