Kruiningen, Ravenstein 46

Appartement
Verkocht
Home | Kruiningen, Ravenstein 46

Omschrijving

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u een schitterend penthouse aan in het nèt afgeleverde appartementencomplex Veerhaven fase 2. Het prachtige uitzicht op de Westerschelde vanaf het dakterras, ervaart u in alle seizoenen als een ware belevenis.

Het penthouse is gelegen in het mooie, nagenoeg voltooide woningbouwplan ‘Veerhaven’, aan de Westerschelde. Op korte afstand liggen de dorpskern Kruiningen met een goed voorzieningenpeil, het treinstation Kruiningen-Yerseke en in de directe (wandel- en fietsomgeving) omgeving het beschermde natuurgebied Den Inkel. De winkelsteden Goes, maar ook Bergen op Zoom liggen op ca. 20 autominuten afstand. Grootstedelijke voorzieningen (Rotterdam en Antwerpen) zijn binnen het uur met de auto te bereiken en de A58 op minder dan 5 minuten.

Het uitzicht vanuit het penthouse kan zondermeer adembenemend worden genoemd. Het uitzicht over de Schelde geeft een wisselend schouwspel van de zeeschepen die de haven van Antwerpen aandoen, met daarachter een vergezicht op Zeeuws-Vlaanderen.

Er is een gezamenlijke, beveiligde, entree aan de landzijde met postkasten, toegang naar de lift, corridors en parkeergarage/bergingen.

Het penthouse (bouwjaar 2019) met een woonoppervlakte van ca. 167 m2, is gelegen op de bovenste verdieping (4e woonlaag). Vanuit de hal heeft u toegang naar onder andere de woonkamer met keuken. De woonkamer en keuken zijn beiden gericht op de Westerschelde. Zo heeft u vanaf de bank en tijdens het koken een weids uitzicht over het water en de polder. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar, dat zorgt voor een zeer riante, lichte ruimte. Vanuit beide ruimtes krijgt u via schuifpuien toegang tot het dakterras. Het penthouse beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Het dakterras van 87 m2 strekt zich uit aan de voor-, zij- en achterkant van het appartement en is deels voorzien van een overkapping met lichtstraat.

In de parkeergarage in de onderbouw (bereikbaar via de lift of trap en zonder op- of afritten aan de landzijde) beschikt u over een eigen parkeerplaats en een berging.

Het woonappartement wordt afgeleverd zonder keuken- en badkamerinrichting. Hierdoor kan het penthouse geheel naar eigen wens worden ingericht.

De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt ca. € 196,- per maand.

Aflevering: direct

Vraagprijs: € 749.500,- v.o.n.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 749.500,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2019
Inhoud 
530 m3
Woonopp. 
167 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
in overleg
Bijzonderheden 
toegankelijk voor ouderen

Meer informatie?

Whatsapp