Kruiningen, Ravenstein 20

Appartement
Verkocht
Home | Kruiningen, Ravenstein 20

Omschrijving

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt namens hun opdrachtgevers een geweldig mooi gelegen 4-kamer (hoek)appartement (op de 3e woonlaag) met een blijvend vrij, panoramisch, uitzicht vanuit de living en het balkon op de Westerschelde aan.

Dit bijzonder grote appartement (woonoppervlakte ca. 160 m², exclusief de balkons van totaal ca. 15 m²) is gelegen in de nieuwe wijk “Veerhaven”, dicht bij de dorpskern Kruiningen, met prima voorzieningen en in de directe omgeving van het beschermde natuurgebied Den Inkel. De dorpskern Kruiningen beschikt over een NS vervoerstation met ieder half uur verbindingen van en naar de Randstad.

De zonligging (zuid) is voortreffelijk. In de onderbouw is er de beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen en een berging. Het bouwjaar is 2011, maar de 1e bewoning is vanaf 2013.

Indeling: Begane grond: beltableau met videofooninstallatie. Beveiligde, gezamenlijke entree met briefkasten en toegang naar de lift, de parkeergarage en noodtrap.

3e Verdieping (2e woonlaag): corridor met toegang naar het appartement: L-vormige hal, royale garderobe, meterkast, Cv-ruimte, toilet, loggia aan de landzijde, drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer van ruim 20 m² toegang geeft naar de, luxe, eigentijds uitgevoerde badkamer met badkamermeubel, inloopdouche, sunshower UV en infrarood, handdoekradiator en 2e toilet. De overige 2 slaapkamers zijn voorzien van kastenwanden.

Z-vormige living met toegang, via een schuifwand en loopdeur, naar het balkon aan de zuidzijde met beglazing en uitzicht over de Westerschelde. Gedeeltelijk open keuken met L-vormige/parallel inrichting en inbouwapparatuur en toegang naar de praktische, royale, bijkeuken met aansluitpunten voor huishoudelijke apparatuur. Het woongedeelte is geheel voorzien van een doorlopende houten vloer met toplaag.

Onderbouw (landzijde niveau, zonder op- of afritten): gezamenlijke parkeergarage met 2 naast elkaar gelegen eigen parkeerplaatsen en een berging.

Algemeen: Cv-gas, mechanisch ventilatiesysteem, dak- spouw- en vloerisolatie. Geheel isolerende beglazing, draai/val raampartijen en voorzien van shutters. Maandelijkse bijdrage VvE: ca. € 207,= (prijspeil 2020).

Aflevering: in overleg (snelle levering is mogelijk)

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 535.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2011
Inhoud 
475 m3
Woonopp. 
160 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
lift

Meer informatie?

Whatsapp