Kruiningen, Duinbeek 1

Woonhuis
Verkocht
Home | Kruiningen, Duinbeek 1

Omschrijving

“Wonen in een nieuwbouwwoning, maar niet de stress van het bouwproces” Dat kan, want Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt namens hun opdrachtgevers deze fonkelnieuwe, nog niet bewoonde, levensloopbestendige woning met kleine achtertuin, een slaap- en badkamer op de begane grond, drie slaapkamers en een tweede badkamer op de 1e verdieping en een bijzonder grote zolder aan. Deze, net opgeleverde, kwaliteitswoning is gelegen in de bijzonder populaire, kindvriendelijke, woonwijk “Veerhaven”, op ca. 100 meter loopafstand van de Westerschelde. Op ca. 1 km afstand ligt de dorpskern Kruiningen met een goed (winkel)voorzieningenpeil. Ook het treinstation Kruiningen-Yerseke ligt op korte (fiets)afstand. Het beschermde natuurgebied Den Inkel, met prachtige wandel- en fietspaden en zwembad liggen in de directe nabijheid, terwijl grootstedelijke voorzieningen (Rotterdam en Antwerpen) binnen het uur met de auto te bereiken zijn en de A58 in minder dan 5 minuten. De uitstraling van de wijk is met name door een diversiteit aan woningtypologie, voortreffelijk. De inhoud van de woning is ca. 525 m³; de woonoppervlakte bedraagt ca. 126 m² en de kavelgrootte is 148 m².

Voor de keukeninrichting, afwerking van de wanden en raambekleding dient u zelf zorg te dragen. Een volledig uitgewerkt plan voor de keukeninrichting is aanwezig. De woning wordt vrij op naam geleverd. Dat wil zeggen dat u geen overdrachtsbelasting en notariskosten voor de leveringskosten verschuldigd ben. Een voordeel van ca. € 7.500,00.

Indeling: begane grond: hal, meterkast, toilet, tuingerichte woonkamer met trapkast en een schuifwand naar de kleine tuin over de gehele breedte, slaap- annex luxe badkamer met onder andere een sunshower en solartube en in de slaapkamer een toegang naar een bergzoldertje. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. 1e verdieping: overloop, drie slaapkamers, tweede badkamer met onder andere 3e toilet. 2e verdieping: zeer royale zolder met diverse indelingsmogelijkheden, wasmachine- en drogeraansluiting en Cv-opstelling. Er is geen berging in de tuin.

Algemeen: Cv-gas (HR, combi) met warmwatervoorziening, dak- spouw- en vloerisolatie, geheel HR++ isolerende beglazing. Vier zonnepanelen. Hoogwaardige kunststof kozijn- en raampartijen (draai/valsysteem). Mechanisch ventilatiesysteem. Vloerverwarming begane grond. en badkamer.

Aflevering: direct

Vraagprijs € 252.000,00 v.o.n.

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 252.000,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2019
Inhoud 
525 m3
Woonopp. 
126 m2
Perceelopp. 
148 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
4
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
mechanische ventilatie

Meer informatie?

Whatsapp