Goes, Vogelzangsweg 5 0 - Ong

Woonhuis
Verkocht
Home | Goes, Vogelzangsweg 5 0 - Ong

Omschrijving

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u aan 8 levensloopbestendige woningen op een unieke locatie nabij het centrum van Goes. Perfecte woningen als u graag gelijkvloers wilt wonen en wilt genieten van een fijne zonnige tuin. Binnen een paar minuten bent u te voet in het centrum van Goes!

Perfecte woningen als u graag gelijkvloers wilt wonen en/of nog niet de stap naar een appartement wil maken. De woningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en daarnaast over een mooie voortuin en een flinke achtertuin op het zuiden. Op de verdieping is een tweede slaapkamer gelegen. Daarnaast zijn er nog een entree, een separaat toilet, diverse praktische binnen bergingen en een buitenberging achterin de tuin. U beschikt daarbij over een parkeerplaats op eigen terrein en er is daarnaast ruimte voor 8 parkeerplaatsen langs de openbare weg.

Het ensemble van 8 woningen is opgedeeld in 4 blokken van 2 hoofdgebouwen en geschakeld middels bijbehorende bouwwerken met een plat dak. Het geheel wordt uitgevoerd in fraai baksteen metselwerk (roodbruin op een bruine plint), met kunststof kozijnen.

Kenmerken woning: - Gasloos en energie neutraal (EPC=0) - Ventilatieluchtwarmtepomp, géén buitenunit - Vloerverwarming in alle verblijfsruimten - Onderhoudsarm, kunststof kozijnen - Achtertuin op het zuiden met buitenberging

Goes is centraal gelegen binnen de Provincie Zeeland. De stad heeft de navolgende kwaliteiten:

• Oude, monumentale binnenstad • Treinstation • Gelegen aan de snelweg A58 • Centraal in de driehoek Rotterdam, Breda, Antwerpen • Voldoende werkgelegenheid, relatief veel arbeidsplaatsen (24.000 arbeidsplaatsen op 37.000 inwoners)

De locatie ligt op de grens van de geliefde bloemenbuurt met voornamelijk jaren ’30 bebouwing en meer oostelijk sociale woningbouw bestaande uit rij- en duplexwoningen. De bloemenbuurt ligt hierbij tussen het centrum en de Vogelzangsweg. De woningen aldaar zijn populair en hebben doorgaans een snelle doorlooptijd bij verkoop.

De ontwikkellocatie ligt nabij het centrum op de voormalige schoollocatie van het Goese Lyceum. De wijk heeft een aantrekkelijk karakter met centrumvoorzieningen op korte afstand, vele scholen en heeft daarnaast een gemakkelijke ontsluiting via de wijk. Ook openbaar vervoer is op loopafstand beschikbaar. Naast busstations is ook het treinstation dichtbij.

Heeft u interesse? Informeer vrijblijvend bij Stad & Zeeland NVM Makelaars via 0113 - 21 11 47 of info@stadenzeeland.nl

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 309.900,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2020
Inhoud 
336 m3
Woonopp. 
83 m2
Perceelopp. 
192 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
mechanische ventilatie

Meer informatie?

Whatsapp