Goes, Manneegeul 5

Woonhuis
Verkocht
Home | Goes, Manneegeul 5

Omschrijving

Onberispelijke, vrijstaande villa op maar liefst 605 m² eigen grond

Stad & Zeeland NVM Makelaars is er trots op dat zij namens hun opdrachtgever deze onberispelijke, vrijstaande villa op maar liefst 605 m² eigen grond mag aanbieden. Het voortreffelijk onderhouden huis met een woonprogramma op de begane grond, twee badkamers en maar liefst 10 kamers, is onder architectuur gebouwd in 2010 en heeft een prachtige, statige uitstraling.

De woning is gelegen aan de rand van de jonge nieuwbouwwijk Mannee in Goes en ligt op ca. 7 minuten fietsafstand van het Goese stadscentrum. Om de hoek ligt het ‘Hollandsche Hoeve'-gebied met wandelpark, zwembad met sporthal en, niet te vergeten, op letterlijk swing-afstand ligt de Goese Golf. Deze levensloopbestendige woning met garage/berging en zeer grote woonkeuken is door haar volume en indeling uitermate geschikt voor gezinnen en/of ondernemers met een kantoor aan huis. De bezonning van de royale achtertuin is voortreffelijk (zuid/west).

Een zeer belangrijk punt in deze tijd is de duurzaamheid van deze woning. De woning is uitgevoerd met een warmtepomp (aardwarmte), HR++ beglazing, vloeren, wanden en daken met een hoge isolatiewaarde en maar liefst 22 zonnepanelen die ervoor zorgen dat het elektraverbruik nagenoeg 'nul op de meter' heeft. De energielast per maand is daardoor zeer laag (vastrecht).

De inhoud (inclusief de garage/berging van ca. 70 m³) is maar liefst ca. 1.157 m³. De woonoppervlakte bedraagt ca. 293 m2 en de kavelgrootte (eigen grond) is 605 m².

Indeling:

Begane grond Statige, overbouwde, entree met dubbele deurpartij, hal, vide, meterkast, toilet, slaapkamer met kastenwand, annex badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Voor- en achterkamer (en suite) met houtkachel (voorkamer) en terrasdeuren naar het grote overbouwde tuinterras. Zeer royale woonkeuken met L-vormige inrichting met inbouwapparatuur en werkeiland. De prachtige uitbouw is bijzonder licht en biedt ruimte voor een zeer forse eettafel en is voorzien van een apart lounge gedeelte met airco-unit. Deze ruimte is voorzien van een lichtstraat en maar liefst vier terrasdeuren, waardoor buiten naar binnen kan worden gehaald. De gehele begane grond is voorzien van een natuursteenvloer (hardsteen) met daaronder vloerverwarming. Portaal/bijkeuken met warmtepomp opstelling en witgoedaansluitingen. De aangebouwde garage is inpandig, via de bijkeuken, bereikbaar en is uitgevoerd in spouwmuren en voorzien van dubbele garagedeuren, tegelvloer, loopdeur naar de tuin en uitstortgootsteen.

1e verdieping Balustrade rondom de trap, klein balkon, vide, vier fors bemeten slaapkamers met inbouwkasten, nachttoilet, 2e badkamer met douche, duo whirlpool, wastafelmeubel. De gehele verdieping is (nagenoeg geheel) voorzien van een eiken parketvloer met vloerverwarming.

2e verdieping Zeer royale zolder met dakkapel, diverse daglichttoetredingen, rondom knieschotbergingen en heeft, indien gewenst, een prima mogelijkheid voor meerdere kamers. Ook is hier de 6e slaapkamer. De gehele verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming De achtertuin is prima ingericht, gedraineerd en heeft veel privacy. Verscholen staat een kweekkasje. Het buitenterras, voorzien van hardsteen, is geheel overkapt.

Algemeen:

 • Warmtepomp (aardwarmte) met warmwaterboiler
 • Wtw (warmteterugwinunit)
 • 22 zonnepanelen
 • Laadpaal voor elektrische auto
 • Dak- spouw- en vloerisolatie
 • Nagenoeg geheel kunststof kozijn- deur- en raampartijen voorzien van Hr++ beglazing
 • Diverse elektrisch bedienbare screens (tuinkamer en terrasoverkapping)
 • Energielabel A
 • Airco-unit tuinkamer
 • Waterontharder
 • Grijs watercircuit met tankopslag
 • Drainage in de tuin

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 975.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2010
Inhoud 
1157 m3
Woonopp. 
293 m2
Perceelopp. 
605 m2
Kamers 
10
Slaapkamers 
6

Meer informatie?

Whatsapp