Goes, Goese Dieplaan 52

Woonhuis
Verkocht o.v.
Home | Goes, Goese Dieplaan 52

Omschrijving

Loefzijde Goese Diep (tweekappers) - Bouw gestart Begin juni 2018 is de bouw van deze 12 prachtige tweekappers van start gegaan. De woningen worden circa april 2019 opgeleverd. Er zijn nog een aantal tweekappers beschikbaar!

Deze woningen liggen op een fantastische locatie aansluitend aan het Goese Meer en op geringe afstand van de stadskern van Goes.

Alle toekomstige kopers kunnen hun keuze maken uit verschillende kavels en type tweekappers. De tuinen zijn heerlijk op het zonnige zuidwesten gelegen. De woningen hebben een statig doch moderne uitstraling.

Goese Diep In Goes is het project Goese Diep in verkoop. In dit project worden gefaseerd meerdere type woningen gerealiseerd. Goese Diep is omzoomd door water van het Goese Meer, het kanaal en de insteekhaven. De ruime aanwezigheid van water geeft een extra dimensie aan het wonen en leven in Goese Diep. Het plan Goese Diep maakt onderdeel uit van de stad Goes, een stad centraal gelegen in de provincie Zeeland. De provincie waar rust en ruimte nog de overhand hebben. Waar prachtig natuurschoon ruimte biedt voor recreatie en waar zee en het vele binnenwater volop gelegenheid bieden om je elke dag van het jaar te vermaken.

MOOIE twee-onder-één-kapwoningen De 1e fase van 'Loefzijde' bestaat uit 12 twee-onder-één-kapwoningen in diverse variaties, type E, F, G en H, maar worden allemaal gekenmerkt door het hoge afwerkingsniveau. De twee-onder-één-kapwoningen van 'Loefzijde' bieden veel daglicht, meer dan genoeg ruimte en zijn van tijdloze klasse. De woningen zijn gelegen op loopafstand van het water en voorzien van voor-, zij- en achtertuin. In de basis zijn de woningen vormgegeven zoals in de flyer/brochure weergegeven, maar er zijn verschillende optiemogelijkheden.

Bouwnummer 5 - woningtype G1 - Woonoppervlakte circa 145 m2 - Inhoud circa 575 m3 - Perceelgrootte circa 276 m2 - Woonkamer en keuken circa 45 m2 - Drie slaapkamers op de 1e verdieping (circa 19, 9 en 7 m2) - Badkamer met douche, toilet en wastafel - Vaste trap naar de 2e verdieping - SlimWonen huisautomatisering

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 347.000,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2018
Inhoud 
575 m3
Woonopp. 
145 m2
Perceelopp. 
276 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
4
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?