Goes, Elvis Presleylaan 9

Appartement
Beschikbaar
Home | Goes, Elvis Presleylaan 9

Omschrijving

Stad & Zeeland NVM makelaars biedt namens hun opdrachtgever aan: Aan de entree van de wijk ‘Ouverture’ ligt het moderne appartementencomplex ‘Presleypark’, bestaande uit twee woontorens met totaal 49 appartementen, waarvan 19 koop en 30 huur. Per woontoren zijn 7 woonlagen met in het ene gebouw (gebouw B) 3 koopappartementen per laag en in het andere gebouw (gebouw A) 4 huurappartementen per laag. Op twee niveaus verbinden loopbruggen de gebouwen.

De woontorens liggen in een groenrijke omgeving, vlakbij de Goese schaatsbaan en de spoorlijn van de Toeristische Stoomtram Goes-Borsele. Winkels liggen op loopafstand en het gezellige stadshart met de Grote Markt ligt op nog geen 5 minuten fietsen.

Zuinig met schone energie. De wijk Ouverture kenmerkt zich door een hoogwaardige uitstraling en aandacht voor duurzaam en energiezuinig bouwen. Verwarming, warmwatervoorziening en koeling van de huizen gebeurt met warmtepompen in de woningen. Er is geen aardgasnet in de wijk. Koken gebeurt daarom elektrisch. Tot het systeem hoort ook een collectief waternet en een opslagsysteem voor warmte in de bodem. Ook het ‘Presleypark’ is voorzien van dit energiezuinige verwarmingssysteem.

Het royaal bemeten woonappartement ligt op de 1e verdieping (2 woonlaag) en heeft een netto woonoppervlak van ca. 91 m². Vanaf het, 11 m² grote, balkon heeft u een magnifiek uitzicht naar de stad Goes en is uitstekend geschikt voor actieve senioren. Ook de Vereniging van Eigenaren functioneert voortreffelijk.

In het, met de lift of trap bereikbare, souterrain bevindt zich een eigen garagebox met stalen garagedeur. Via de centrale ingang op de begane grond, met beveiligde entree en hal met postkasten, kan met de lift of met de trap het appartement (en souterrain) bereikt worden.

Het woongedeelte is voorzien van een woonkamer met open keuken (totaal circa 35 m²), dubbele balkondeur, twee slaapkamers, complete badkamer met wastafel, ligbad, douche en handdoekradiator; toilet met wandcloset en een bijkeuken/berging/technische ruimte met witgoedaansluitingen. De keukeninrichting is praktisch en is voorzien van inbouwapparatuur (keramische kookplaat, elektro-oven, koelkast en afzuigunit).

Bijzonderheden: • vraagprijs € 278.000,00 kosten koper; • snelle levering mogelijk; • bouwjaar 2008; • woonoppervlakte ca. 91 m²; balkon ca. 11 m²; • het appartementen is voorzien van eigen nutsaansluitingen, aparte warmtemeter en een videofooninstallatie; • centrale verwarming/warmwater dmv. een zeer zuinig energiesysteem via aardwarmte; • vloerverwarming met topkoeling; Wtw-installatie, gecombineerd met een luchtventilatiesysteem; • kunststof kozijnen met HR dubbel glas; zwevende dekvloeren; • maandelijkse bijdrage aan de VvE ca. € 148,00/maand.

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 278.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2008
Inhoud 
270 m3
Woonopp. 
90 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
mechanische ventilatie
lift

Meer informatie?

Whatsapp